Romano Glauso s prvo polko

Romska glasbena skupina Romano Glauso predstavlja svojo novo pesem Larifari, ki je nastala v okviru projekta, ki se financira iz razpisa za Sofinanciranje programov in projektov romskih društev v letu 2020 (JR-RD 2020) pod okriljem Sveta romske skupnosti.

Gre za prvo romsko polko, ki bo v prihodnje zagotovo postala prava uspešnica naše skupine. Sklada bo uradno predstavljena v oddaji Črni Peter, ki bo na sporedu predvidoma 21.11.2020.

Romano Glauso je romska glasbena skupina, ki je nastala v letu 2018 in se je širši javnosti predstavila na številnih dogodkih v Pomurju in širše.

Širimo ljubezen do romske glasbe in igrivo veselje s plesanjem po mizah in pitjem vina. Mi smo mogoče ena rahla posebnost v romskem glasbenem polju, saj že od samega začetka našega delovanja neobremenjeno razvijamo avtorski pristop do romske glasbe. Ustvarjamo pesmi, ki gredo dobro v ušesa, od romskih balad do živahnih plesnih ritmov romskega melosa.

Read Previous

Upoštevajmo ukrepe!