Z navdušenjem sporočamo, da smo v Zvezi za razvoj romske manjšine – Preporod ustanovili Romsko pikado ligo Goričko. Šest romskih ekip se bo združilo v tej novi vznemirljivi ligi, kjer bomo krepili medsebojne vezi in spodbujali vključevanje v širše okolje.

Naša liga ima poseben namen – Spodbujati povezovanje med Romi in hkrati prispevati k boljšemu vključevanju mladih v dejavnosti, ki niso povezane z digitalizacijo, temveč temeljijo na pristnem druženju in medsebojnem spoštovanju. Pikado je odličen način, kako povezati generacije in graditi trajne prijateljske odnose.

Posebej za to ligo smo pripravili posebno podstran na naši spletni strani, kjer boste lahko spremljali vse informacije o izvedbi lige, rezultate tekem in še več. Verjamemo, da bo ta liga prinesla veselje in navdušenje v našo skupnost ter ustvarila trajne spomine za vse udeležence. Dostopna je na naslednji povezavi. Spremljate pa nas lahko tudi preko Facebook profila.

Prve tekme Romske pikado lige Goričko se bodo pričele že 28. oktobra 2023. Ne zamudite te priložnosti za dobro zabavo, medsebojno povezovanje!

Zahvaljujemo se vam za vašo podporo in se veselimo, da bomo skupaj ustvarjali nepozabne trenutke v Romski pikado ligi Goričko!