Krajevna skupnost Pušča je v decembru pripravila čaroben dogodek, posvečen prihodu dedka Mraza, ki predstavlja že dolgoletno tradicijo razveseljevanja najmlajših ob koncu leta. Prireditev je bila izjemno uspešna in je pritegnila približno 70 otrok iz bližnjega naselja, ki so se letos zbrali v Hiši sobivanja in znanja.

Hiša sobivanja in znanja je svoja vrata odprla že v začetku decembra in je v tej priložnosti postala prizorišče posebnega prazničnega veselja ter radosti. Otroci so lahko v tem čarobnem prostoru doživeli nepozabno srečanje z dedkom Mrazom, ki je prišel, da bi razveselil male obiskovalce.

V prijetnem in toplem vzdušju so otroci prejeli svoja dolgo pričakovana darila, kar je dodatno obogatilo njihovo praznično doživetje. Hiša sobivanja in znanja je tako postala prostor, kjer so se spletla nova prijateljstva in kjer so se otroci lahko prepustili čarobnosti decembrskega časa.

Organizacija takega dogodka ni le prispevala k skupnostnemu duhu, temveč je tudi poudarila pomen solidarnosti in skrbi za najmlajše v občini Pušča. Dogodek je bil odlična priložnost za združevanje lokalne skupnosti ter ustvarjanje lepih spominov, ki bodo ostali v srcih otrok še dolgo po zaključku praznične sezone.