V soboto, 16. decembra 2023, smo priča postali koncertu, ki nas je pustil odprtih ust. Mladi talent, Drummer Noel, ki je komaj dopolnil 7 let, je zablestel na odru ob svoji že peti obletnici igranja bobnov. Njegov neverjeten talent in strast do glasbe sta navdušila občinstvo, ki je spremljalo njegov nastop s čudovitim nasmehom na obrazu. Noel je učenec Sokijeve bobnarske šole – Soki’s drumschool, ki je očitno izredno uspešna pri oblikovanju mladih glasbenih talentov.

Poleg Noela smo imeli priložnost spoznati tudi mlade talente 3Guns iz Slovenske Bistrice. Jure, Aljaž in Vid, desetletniki s strastjo do rocka in metala, so s svojim energičnim nastopom dodali piko na i dogajanju. Njihova predanost in spretnosti so prikazale, kako pomembno je podpirati mlade talente v svetu glasbe.

Posebna zahvala gre vsem staršem, ki so s svojo ljubeznijo in podporo omogočili, da ti mladi glasbeni virtuozi zasijejo na odru. Spodbujanje mladine pri njenem glasbenem razvoju je ključno, saj ta dogodek ni le napolnil dvorane v Rogaškovcih, temveč je tudi poudaril pomembnost glasbe pri vključevanju mladih v širše družbeno okolje.

Veselimo se prihodnjih glasbenih dosežkov in talentov, ki jih bomo zagotovo še spoznali. Hvala vsem, ki ste bili del tega nepozabnega glasbenega doživetja! 😃🥁🎸