Podjetništvo

Na spletni strani Zveze Preporod smo s ponosom pričeli s predstavitvami in promocijo romskih podjetnikov, obrtnikov in glasbenikov. Namen teh predstavitev je, da delimo uspešne podjetniške zgodbe iz romske skupnosti ter s tem spodbujamo in navdihujemo druge posameznike.

Naša prizadevanja za promocijo romskih podjetnikov smo razširili tudi na spletno stran “Moj ponudnik”, ki je izjemno obiskana in prepoznana platforma za promocijo lokalnih podjetij in obrtnikov. Objavili smo predstavitve uspešnih romskih podjetnikov, obrtnikov in glasbenikov, ki so našli svojo pot do uspeha ter ustvarili inovativne izdelke, storitve in umetniška dela.

S tem sodelovanjem želimo širši javnosti predstaviti izjemne dosežke in talente iz romske skupnosti ter prispevati k razbijanju stereotipov ter spodbujanju pozitivnih zgledov. Hkrati želimo povečati prepoznavnost in dostopnost romskih podjetnikov, obrtnikov in glasbenikov do širšega tržišča ter jim omogočiti večjo vidnost in uspeh.

Zavezani smo krepitvi romskega gospodarstva ter spodbujanju enakih priložnosti za vse, ne glede na etnično pripadnost. Z objavljanjem predstavitev na naši spletni strani in platformi “Moj ponudnik” želimo prispevati k dvigu ozaveščenosti o prispevku, ki ga romski podjetniki, obrtniki in glasbeniki prinašajo družbi ter spodbujati medkulturno razumevanje in sodelovanje.

Vabimo vas, da obiščete našo spletno stran in platformo “Moj ponudnik”, kjer boste lahko spoznali in podprli uspešne romske podjetnike, obrtnike in glasbenike ter se navdihnili z njihovimi zgodbami.

Trenutne objave:

Sandi Horvat s.p.

EDUKS, izobraževanje in raziskovanje

Romska glasbena skupina Romano Glauso